Bestellen kan op de volgende manier:

 1. Voeg de artikelen toe aan uw winkelwagen
 2. Kies de betaalwijze; vooruitbetaling of iDeal
 3. Vul uw gegevens in
 4. Controleer en verzend de bestelling 
  U ontvangt direct een orderbevestiging op het opgegeven e-mailadres. Mocht u geen orderbevestiging ontvangen, e-mail dan gelijk naar info@coozaa.nl
 • Wij verwerken en verzenden (betaalde) bestellingen van maandag t/m zaterdag. 
 • Gezien het feit dat sommige banken bij het overboeken van een bedrag een aantal werkdagen in acht nemen, zal CooZaa uw order voor een periode van 5 werkdagen vast houden. Hebben wij na 5 werkdagen geen betaling ontvangen dan zullen wij contact met u opnemen om de status van uw order te bespreken en zullen we de verschillende betalingsopties nogmaals met u doornemen. Bestelde producten bent u verplicht af te nemen. Mocht het zo zijn, dat u niet reageert op de e-mail of het telefoontje van CooZaa zullen wij na 7 dagen de order verwijderen uit ons systeem en de producten weer vrij geven voor de verkoop.

 

Betalen:

Vooruitbetaling
Vooruitbetalen betekent dat u, na het invoeren van uw bestelling, eerst het orderbedrag zelf overmaakt op de rekening van CooZaa. Dit kan bijvoorbeeld met internetbankieren van uw bank. 

 • Vooruitbetalen is veilig en brengt geen extra kosten met zich mee.
 • Houd rekening met één tot drie werkdagen overboektijd (en daarmee ook een latere verzending van de bestelling).
 • Ons rekeningnummer (IBAN) is NL20TRIO0197990258 (Triodos bank)
 • Voor een buitenlandse betaling heeft u naast onze IBAN ook de BIC code nodig:
  BIC: TRIONL2U

IDEAL
U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank.

U plaatst een bestelling bij CooZaa. Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met iDEAL wilt betalen. Klik dan op de iDEAL-betaalknop en selecteer uw bank. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw rekening afgeschreven en CooZaa wordt geïnformeerd dat uw bestelling is betaald.