Meer informatie
Verpakkingseenheid 15
Merk DesignRocket
Materialen Hout
Write Your Own Review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account

DesignRocket | Teddy Zoo | Small

PRODUCTOMSCHRIJVING


Fantastische teddybeer opberger voor de kinderkamer. Handgemaakt van berkenhout en met elastisch koord, dus het is makkelijk voor zelfs de kleinste kinderen om de teddyberen in en uit hun nieuwe huis te krijgen.
De teddy dierentuin maakt het gemakkelijk orde te houden in de kinderkamer. Tegelijkertijd is het een leuke manier om de teddyberen op te bergen; in hun heel eigen huis.

Het kan moeilijk zijn om de juiste teddybeer opberger voor de kinderkamer te vinden. De teddyberen belanden vaak in een tas of een mand, en de kinderen vinden het moeilijk om de teddybeer te vinden waarmee ze willen spelen. Met de teddybeer berennest, alle teddyberen zijn zichtbaar en het stimuleert meer spelen. Tegelijkertijd kunnen de kinderen de teddyberen gemakkelijk in- en uitdoen door het elastische koord.  Als de kinderen klaar zijn met spelen, is het ook makkelijker ze de teddyberen te laten opruimen omdat ze visueel kunnen zien en begrijpen dat de teddyberen naar huis moeten.

Teddy Zoo is ontworpen en vervaardigd door Design Rocket. Dit betekent dat alles handgemaakt is en geproduceerd in Denemarken. 
Teddy Zoo is gemaakt in 9 mm berkenmultiplex dat een fantastische kwaliteit en duurzaamheid biedt, terwijl het licht is en mooi om naar te kijken.


Breedte: 30cm. Lengte: 42cm. Hoogte: 61cm | Niet geschikt voor kinderen jonger dan 36 maanden.

Op voorraad
SKU
EAN5740005110100
€ 188,00 prijs per stuk (incl. btw)
Diversen
1 Stuk