Keptin-Jr | Bondifly | Salmon

Beschikbaarheid: Niet op voorraad

€ 28,95
Extra informatie
Details

PRODUCTOMSCHRIJVING


Een vroeggeboorte. Een lastige start voor zowel kind als ouder. Omdat prematuur geboren kinderen nog niet volledig ontwikkeld zijn, kunnen ze lichamelijk nog niet zelfstandig leven buiten een couveuse of beschermde omgeving. Om prematuur geboren baby’s en couveusekinderen ondersteuning te bieden bij het ontwikkelen en aansterken, heeft Keptin-Jr Bondifly ontworpen.

De uitneembare geurvleugel is er speciaal voor gemaakt om een beetje papa of mama in de couveuse te brengen. De voelsprieten van Bondifly zijn ontworpen voor de kleinste handjes en dienen als alternatief grijpobject. Bondifly is gemaakt van biologisch katoen en wasbaar op hoge temperaturen tot 60 °C. Dit is belangrijk omdat couveusekindjes een lage weerstand hebben. Het waarborgen van hygiëne in de couveuse is hierdoor van groot belang.

PRODUCTINFORMATIE


Bondifly is gemaakt van biologisch katoen. De verwisselbare vleugel wordt door de opening in het lijfje geschoven. De vorm voorkomt dat de vleugel los komt. De vulling in het hoofdje zit veilig in een extra omhulsel. Bondifly voldoet aan alle Europese en Amerikaanse eisen voor speelgoed. Bondifly is op 60ºC wasbaar in de machine en mag in de wasdroger gedroogd worden. Bondifly wordt geleverd met een uitgebreide gebruiksaanwijzing.

AANVULLENDE INFORMATIE


Keptin-Jr's unieke 'Geen tranen garantie' is onderdeel van dit product en voorkomt onnodig kinderverdriet bij verlies.

EAN8716981001029 | Keptin-Jr 001.02

MEER VAN KEPTIN-JR


Naast 'Bondifly' kun je bij ons terecht voor de gehele collectie van Keptin-Jr.

Beoordelen
Schrijf uw eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. U kunt, inloggen of registreren