Sale

Keptin-Jr | Knuffel | Tjumm | Navy Sjawl

Beschikbaarheid: Op voorraad

Normale prijs: € 26,95

Special Price € 9,99

Extra informatie
Details

PRODUCTOMSCHRIJVING


Het beste maatje voor jouw opgroeinde peuter. Kinderen ontdekken in de peuterfase dat ze een eigen wil hebben en een persoon zijn los van hun ouders. Dit betekent dat er volop geëxperimenteerd wordt, nieuwe emoties worden ervaren en ook in deze levensfase gepaste ondersteuning gewenst is. Tijdens deze ontdekkingstocht zijn regelmaat en voldoende rust onmisbaar voor peuters. Tjumm biedt de opgroeiende en ontwikkelende peuter extra comfort en geborgenheid.

Het eenvoudige gezichtje en de vormen van Tjumm bieden de mogelijkheid om de eigen fantasie en gemoedstoestand op Tjumm te projecteren. Tjumm biedt veel houvast en grip, zijn lange en zachte oren nodigen uit om mee te spelen en op te sabbelen. En door het biologische katoen neemt Tjumm de eigen en vertrouwde geuren van het kindje op en houdt ze vast. Een veilig gevoel voor jou en je peuter.

PRODUCTINFORMATIE


Tjumm is gemaakt van biologisch katoen. Bevat geen onderdelen die los kunnen raken en voldoet aan alle Europese en Amerikaanse veiligheidseisen voor speelgoed. Tjumm is op 30ºC wasbaar in de machine en mag in de wasdroger gedroogd worden.

AANVULLENDE INFORMATIE


Keptin-Jr's unieke 'Geen tranen garantie' is onderdeel van dit product en voorkomt onnodig kinderverdriet bij verlies.

EAN8716981010076 | Keptin-Jr 010.07

MEER VAN KEPTIN-JR


Naast 'Tjumm' kun je bij ons terecht voor de gehele collectie van Keptin-Jr.

Beoordelen
Schrijf uw eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. U kunt, inloggen of registreren