Keptin-Jr | Knuffeldoekje | Little Zmooz | Salmon

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 10,95
Extra informatie
Details

PRODUCTOMSCHRIJVING


Toddel en Zmooz zijn tot in detail ontwikkeld voor pasgeboren baby’s tot kinderen van 2 jaar. Van ontwerp tot materiaalgebruik is er kritisch gekeken naar de zintuiglijke voorkeuren van kleintjes in hun eerste levensfase. Eigenschappen als herkenning, structuur en geuropname spelen om die reden een belangrijke rol in de productontwikkeling van Toddel en Zmooz.

Toddel en Zmooz zijn gemaakt van biologisch katoen, dit ademende materiaal heeft de eigenschap vertrouwde geuren van de gebruiker op te nemen. De abstracte vormgeving maakt eigen interpretatie mogelijk en tegelijkertijd wordt herkenning opgeroepen door de fijne gezichtskenmerken. Toddel en Zmooz bieden het belangrijkste zintuig, de tastzin, optimale comfort door gebruik te maken van het zachtste velours. Het biologische materiaal waarvan Toddel en Zmooz zijn gemaakt, is veilig om op te kauwen en te sabbelen.

PRODUCTINFORMATIE


Little Zmooz is gemaakt van biologisch katoen. De vulling van het hoofdje zit veilig in een extra omhulsel. Bevat geen onderdelen die los kunnen raken en voldoet aan alle Europese en Amerikaanse veiligheidseisen voor speelgoed. Little Zmooz is op 30ºC wasbaar in de machine en mag in de wasdroger gedroogd worden.

AANVULLENDE INFORMATIE


Keptin-Jr's unieke 'Geen tranen garantie' is onderdeel van dit product en voorkomt onnodig kinderverdriet bij verlies.

EAN8716981003023 | Keptin-Jr 003.02

MEER VAN KEPTIN-JR


Naast 'Little Zmooz' kun je bij ons terecht voor de gehele collectie van Keptin-Jr.

Beoordelen
Schrijf uw eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. U kunt, inloggen of registreren