Prinzenkinder | Hoge Staander | Carl

Let op: langere levertijd => ca. 5 werkdagen

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 298,00
Extra informatie
Details

PRODUCTOMSCHRIJVING


CARL is de veilige, hoge staander voor kinderen. Schil wortels, snij appeltjes en werk samen. Met CARL kunnen kinderen omhoog klimmen en deelnemen op ooghoogte in bijvoorbeeld de keuken, maar ook daarbuiten. Ouders hebben hun handen vrij en kinderen staan veilig en stabiel. Het keukenwerk is leuker en makkelijker dankzij CARL. Door de verschillende elementen kan CARL lang gebruikt worden. Eerst maak je nog gebruik van de rugleuning en plaats je je kindje erin. Op latere leeftijd kunnen zij zelf in en uit klimmen, en uiteindelijk is uw kind zo groot dat ook de stahoogte aangepast kan worden.

PRODUCTINFORMATIE


CARL heeft de volgende afmetingen : 39,6 cm breed x 34,9 cm diepte x 91 cm hoog. 

AANVULLENDE INFORMATIE


Levering : 6 componenten / 16 schroeven / 16 kruisdraadbouten / 1 inbussleutel / 4 viltglijders en een montage-instructie

Materiaal : Wisa-Multiwall. Een berkenmultiplex met een polypropyleen coating. Wisa-Multiwass is duurzaam, niet giftig, bevat geen verontreinigde stoffen en het oppervlak is anti-slip dankzij de parelachtige structuur.

Productie : is regionaal en sociaal verantwoord. Al het meubilair wordt gemaakt in een lokale werkplaats voor gehandicapten. Er is liefdevol gefreesd, geolied en geschuurd met veel geduld en toewijding voor alle onderdelen.

Beoordelen
Schrijf uw eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. U kunt, inloggen of registreren