Prinzenkinder | Zandbak | JO

Let op: langere levertijd => ca. 5 werkdagen

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 549,00
Extra informatie
Details

PRODUCTOMSCHRIJVING


JO is een eenvoudig, praktisch en zeer smaakvol ontworpen zandbak, geschikt voor elke locatie. Het heeft een geïntegreerd waterbassin en met de verschillende elementen functioneren als deksel zodat de zandbak ook afgesloten kan worden. ende ruimte om ook die op te bergen. Kinderen vinden het heerlijk om tijdens het zandkoekjesbakken op de brede rand te zitten.

Of je nu een terras, balkon of grote tuin hebt, deze zandbak past overal. En met 6 zakken zand is JO goed gevuld en klaar om in te spelen.

PRODUCTINFORMATIE


Deze zandbak heeft de volgende afmetingen : Buitenmaat 140 cm breed x 130 cm diepte x 17 cm hoog. Binnenmaat 116 cm breed x 91 cm diepte x 15 cm hoog

AANVULLENDE INFORMATIE


Levering : 1 afdekplaat / 4 zijpanelen / 1 middensectie / 1 driedelige afdekking voor zandcompartiment / 1 hoes voor speelgoedcompartiment / 13 ronde schijven / 1 porseleinen watercompartiment / 1 anti-onkruid-doek / schroeven / bouten / inbussleutel  en een montage-instructie.

Materiaal : Wisa-Multiwall. Een berkenmultiplex met een polypropyleen coating. Wisa-Multiwass is duurzaam, niet giftig, bevat geen verontreinigde stoffen en het oppervlak is anti-slip dankzij de parelachtige structuur.

Productie : is regionaal en sociaal verantwoord. Al het meubilair wordt gemaakt in een lokale werkplaats voor gehandicapten. Er is liefdevol gefreesd, geolied en geschuurd met veel geduld en toewijding voor alle onderdelen.

Beoordelen
Schrijf uw eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. U kunt, inloggen of registreren